05.11.2021.
GSS - stanica Zenica

IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA GSS STANICE ZENICA

Jučer, 27.8.2020, je održana redovna izvještajna i vanredna izborna skupština Gorske službe spašavanja Stanica Zenica. U atmosferi ograničenog prisustva u zatvorenom prostoru zbog pandemije koronavirusa, dio članova je učestvovao u radu putem video-linka.

Konstruktivnost je i ovog puta bila naša odlika. Veoma ekspeditivno smo usvojili nekoliko akata uključujući Izvještaj o radu za 2019. godinu, kojeg je prezentovao predsjednik Udruženja, Osman Podić i Finansijski izvještaj za 2019. godinu, kojeg je prezentovala Alma Okanović.

Donijeli smo i odluku o potvrđivanju imenovanja Šefika Mujezinovića za načelnika Stanice. Također, zbog preuzimanja nove dužnosti, ostalo je upražnjeno Mujezinovićevo mjesto u Sudu časti, pa je na upražnjeno mjesto izabran Haris Adilović. Za glasnogovornika Stanice ka FGSS izabrana je Šemsa Gačić, a za glasnogovornika Stanice za javnost Afan Abazović.

Vaš GSS tim 

Komentariši

Najnoviji komentari

    Trenutno nema komentara za prikazati.
    arrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram