25.10.2023.
Amar

22 člana GSS Zenica prošli naprednu medicinsku obuku "Tactical Emergency Casualty Care"

Proteklog vikenda 22 člana naše Stanice prošli su obuku na naprednom medicinskom kursu, "Tactical Emergency Casualty Care (TECC)", organizovan je zahvaljujući podršci Tima za civilno-vojnu saradnju Američke ambasade u Bosni i Hercegovini.

U sklopu ovog kursa, naši članovi su prošli kroz intenzivan proces učenja, obuhvatajući teorijski i praktični dio, a sve je kulminiralo završnom vježbom. Želimo se posebno zahvaliti predavačima koji su nesebično prenosili svoje znanje, doprinoseći unapređenju sposobnosti naših članova.

Takođe, hvala i CZ Grada Zenice i Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Zenica PVJ Zenica na ustupljenim prostorijama što je olakšalo održavanje ovog važnog kursa.

S ponosom gledamo na našu saradnju i nastavićemo da radimo zajedno na unapređenju naših vještina i spremnosti za hitne situacije. Hvala svima koji su doprinijeli uspjehu ovog kursa.

Komentariši

Najnoviji komentari

    Trenutno nema komentara za prikazati.
    arrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram