07.11.2021.
GSS - stanica Zenica

DONACIJA GSS STANICI ZENICA OD TOSAMA BIH

Donacija GSS stanici Zenica od Tosama BiH
Društvena odgovornost i briga o lokalnoj zajednici su jedne od odlika zdrave sredine. Upravo "Tosama" i Suzana T.B. su nam to pokazali ovom divnom gestom, odnosno donacijom za dopunu setova prve pomoći koji su prijeko potrebni u gorskom spašavanju.
Tosama, tvornica sanitetskog materijala, d.o.o. je poduzeće s dugogodišnjom proizvodnom tradicijom. Proizvodni program je razdijeljen u tri područja: Medicinski proizvodi, Privatne robne marke i Široka potrošnja. U medicinske proizvode spadaju proizvodi za zbrinjavanje rane, sanitetski proizvodi i usluge, gdje je težište na setovima, te proizvodi za zdravstvenu i preventivnu njegu, s naglaskom na proizvodima za inkontinenciju. U programu privatnih robnih marki prodajemo higijenske tampone, a u programu široke potrošnje proizvode od pamučne vate, higijenske uloške i tampone te proizvode na njegu djece i domaćinstva.
Iskreno se zahvaljujemo firmi Tosama.
Mi nastavljamo i dalje da jačamo kapacitete naše Stanice jer altruizam i pomaganje je dio nas.

Komentariši

Najnoviji komentari

    Trenutno nema komentara za prikazati.
    arrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram